رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

اوکراین:برای مقابله با پهپاد‌های ایرانی روسیه، سامانه هوایی می‌خواهیم

اوکراین:برای مقابله با پهپاد‌های ایرانی روسیه، سامانه هوایی می‌خواهیم کی‌یف برای مقابله با آنچه کمک پهپادی ایران به روسیه ادعا می‌کند از واشنگتن سامانه دفاع هوایی بیشتری درخواست کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 08
کد خبر: ۱۵۸۲۹۳

به گزارش راهبرد معاصر دولت کی یف ضمن مطرح کردن ادعای تکراری استفاده از پهپاد‌های ایرانی توسط روسیه علیه اوکراین، از واشنگتن خواسته است که سامانه‌های دفاع هوایی بیشتری در اختیار اوکراین قرار دهد.

به گزارش الجزیره، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین دیروز مدعی شد احتمال هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های اوکراین با استفاده از موشک‌های ایرانی وجود دارد.

رئیس‌جمهور اوکراین پیشتر مدعی شد متخصصان ایرانی در حال آموزش نیرو‌های روس برای استفاده از هواپیما‌های بدون سرنشین هستند.

اوایل روز شنبه، «اولگ نیکولنکو» سخنگوی وزارت امور خارجه اوکراین در یک پست فیسبوکی مدعی شد: «تهران باید بداند که عواقب همدستی در جنایات تجاوز روسیه به اوکراین بسیار فراگیرتر از مزایای حمایت روسیه خواهد بود.»

این در حالی است که «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه کشورمان گفته است ایران چندین پهپاد پیش از آغاز جنگ اوکراین به روسیه صادر کرده بود.

از ابتدای جنگ اوکراین در ماه فوریه، کی‌یف به طور مداوم کمک‌های اطلاعاتی از سوی آمریکا، انگلیس و دیگر شرکا در ناتو دریافت کرده است. برخی کارشناسان تاکنون نگرانی خود را در خصوص افشای اطلاعات جنگی ابراز کرده و می‌گویند اقداماتی از این دست ممکن است در بلندمدت به جنگ دامن زده و آن را گسترش دهد.

به تازگی، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد واشنگتن ۴۰۰ میلیون دلار کمک نظامی دیگر به اوکراین اختصاص داده است و در بسته کمک‌های جدید، ۴۵ تانک T-۷۲ به اوکراین داده خواهد شد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار